Yanal İlkokulu
YANAL MAH. YANAL KÜME EVLERİ YANAL ILKOKULU BLOK NO 11 BAŞKALE / VAN
05312193386

VİZYON

Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır..

...
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

Servis Bilgisi

SERVİSYOK . SADECE KÖYDEN HEMEN HEMEN HER SABAH BAŞKALEYE VE VAN A KÖY MİNİBÜSÜ KALKMAKTA VE AKSAM SAATERİNDE DÖNMEKTEDİR.

Uydu İnternet (VSAT)

KÖY

Bilimsel Etkinlikler

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI, 12. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAS PROJE YARIŞMASI, E-TWİNNİNG, KA1-KA2